Drukkerij Zeevang, drukkerij Edam-Volendam, Drukkerij Edam, Drukkerij Volendam, printen Volendam, printen edam, printer zeevang

Jouw Drukkerij in Edam-Volendam

Drukkerij in Edam-Volendam

Wij zijn Menno & Monica Ebbes, 

Wij zijn Prestess Print

Drukkerij Prestess Print vof is een familiebedrijf sinds 1984. Gevestigd in de gemeente Edam-Volendam.

Jouw drukwerk verdient aandacht en zorg. Van het eerste idee tot aan de aflevering adviseren en begeleiden wij jouw drukwerk persoonlijk. Kijk maar niet raar op wanneer jouw drukwerk wordt afgeleverd en je een heus feest in een doos aantreft! 

Drukwerk waar jij trots op bent. 

Monica, drukkerij Prestess Print, drukwerkspecialist
drukkerij, Print

Wij zetten ons in met twee doelen: jouw volle tevredenheid en een leefbare planeet!

Naast dat Prestess specialist is op het gebied van papier en drukwerk, bestaat ons netwerk uit grafische ontwerpers, online marketeers, marketingstrategen, webbouwers, tekstschrijvers en fotografen. Hiermee bieden wij een compleet Marketing/Communicatiepakket aan. 

Onze grootste liefde is papier. En alles wat met papier te maken heeft. Wij bedrukken en printen papier. En wij hebben veel oplossingen om wegwerp-plastic te vervangen door (transparant) papier. Want wij houden ook erg veel van onze planeet. Wil je meer weten, bijvoorbeeld over verantwoord bosbeheer, gerecycled papier en onze overige groene oplossingen? Laat het ons weten! 

 

Aangenaam kennis te maken,

Menno en Monica Ebbes

direct mail, klantenrelatie, mailing, drukkerij

Drukkerij Prestess Print is een familiebedrijf sinds 1984. Wij zijn een kei in het begeleiden van de visuele identiteit dmv print.

Jij en jouw bedrijf willen worden gezien én een positieve footprint op aarde achterlaten. Printwerk is als een feest. Daar ben je trots op. Je wilt het met een grote glimlach uitdelen, versturen of in je interieur gebruiken. 

Drukkerij Prestess Print ontwikkelt ideeën en wensen tot printwerk op maat.
Wij begeleiden jouw printwerk persoonlijk, van het eerste idee tot en met de aflevering. Wij zijn zeer scherp op juist aangeleverde bestanden, eventuele schrijf- of stijlfouten, de scherpte van afbeeldingen en logo’s. 
Bij ons weet je zeker dat de print 100% piekfijn in orde is.

Wij verzorgen veel gebruikt drukwerk zoals huisstijlen. Waar we echt in uitblinken is drukwerk met specialistische afwerking. 

Drukkerij Edam, Drukkerij Volendam, Drukkerij Zeevang, drukkerij West friesland
10 kantige dobbelsteen

Drukwerk met specialistische afwerking

Denk hierbij aan brochures met een bijzondere kaft, folders met een ingewikkelde vouwwijze. Drukwerk met een specialistische veredeling en zoveel meer. Onze grootste liefde is papier en alles wat met papier te maken heeft. Wil je meer weten, bijvoorbeeld over verantwoord bosbeheer, gerecycled papier en onze overige groene oplossingen? Laat het ons weten!

Kom met ons in contact zodat jouw ideeën en wensen werkelijkheid worden: info@prestessprint.com 0756351206 

Contact met Prestess Print

visuele identiteit en print

Nieuws Magazine van Drukkerij Prestess Print

kerstkaart 2023

Kerstkaarten 2023

Bedrijven over de hele wereld hebben de traditie om tijdens de feestdagen hun waardering te tonen aan klanten, partners en medewerkers door middel van een

Lees verder »
Ebbes Fotografie, fotograaf Zeevang, fotograaf, Edam-volendam

Zomer 2023

Je let even niet op en het is weer voorbij. Warmte, zon, maar ook veel regen en wind: Zomer 2023. Bij Drukkerij Prestess Print zijn

Lees verder »
10 kantige dobbelsteen

speciaal drukwerk / specials

Voor EQUANS (vh ENGIE) ontwikkelden wij deze 10-kantige dobbelsteen. Deze wordt ingezet als aanjager om het gesprek te openen. Doeltreffend, milieuvriendelijk én origineel!

Lees verder »

Prijzen papier en karton

De toenemende prijsexplosie op het gebied van pulp, energie en CO2-emissierechten zorgt ervoor dat papier- en kartonproducenten genoodzaakt zijn om deze kostenstijgingen aan alle drukkerijen door

Lees verder »

OPVALLEN?

briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, compliment cards, brochures, folders, flyers, schrijfbloks, doordruksets, posters, notitiebloks, specials, dozen, bedrukte tape, papieren tape, etiketten, pakbonnen, boekjes, ansichtkaarten, wenskaarten, entreekaarten, menukaarten, kopieerpapier, lesboeken, magazines, roll-up-banners, afspraakkaartjes, 

bureau-onderleggers, kettingformulieren, hangtags, kranten, offertemappen, kalenders, boekleggers, kerstkaarten, stickers, cadeaubonnen, placemats, behang, gordijnen, kussens, wandpanelen, vloerkleden, foto’s, tuinposters, wandkleden. Wij leveren uitsluitend papier uit verantwoorde bosbouw en milieuvriendelijke materialen.

Contact met Prestess

Reacties kunt u binnen 24 uur verwachten